Slaappakketten voor
baby's en kinderen tot 5 jaar

Niets is fijner dan een slapend kindje in je armen. Maar wat als je baby met geen mogelijkheid meer in de wieg wil slapen? Plus de nachtvoedingen, uitvallende speentjes en het weigeren van dutjes...
Niet die roze wolk die je voor ogen had?

Slaapproblemen zijn uitputtend - in slaap moeten wiegen, veel wakker tijdens de nacht, veel te vroeg de dag willen starten en slaapjes overdag weigeren.

Welke uitdaging je ook hebt, ik help jullie graag weer aan slaap.  

Als slaapcoach met een achtergrond als verpleegkundige denk ik met je mee en reik ik je praktische, evidence based slaapoplossingen voor de lange termijn aan.

Ik ondersteun je bij het doorbreken van niet werkende slaapassociaties en deze te vervangen voor gezonde en duurzame slaapvaardigheden, waarna je gezin weer kan genieten van die welverdiende nachtrust.

Elk kindje is uniek, dus ik werk met verschillende, succesvolle methodes. Samen kiezen we de aanpak die goed voelt en aansluit bij jullie leefstijl. Ik geef je de juiste tools om je kindje zelfstandig de nacht door te laten slapen èn goede slaapjes overdag te nemen.

Kinderslaapcoach

Mijn aanpak als

meer over aukje
naar het aanbod

Niets is fijner dan een slapend kindje in je armen. Maar wat als je baby met geen mogelijkheid meer in de wieg wil slapen? Plus de nachtvoedingen, uitvallende speentjes en het weigeren van slaapjes...

Niet die roze wolk die je voor ogen had?

Slaapproblemen zijn uitputtend - in slaap moeten wiegen, veel wakker tijdens de nacht, veel te vroeg de dag willen starten en slaapjes overdag weigeren. Welke uitdaging je ook hebt, ik help jullie graag weer aan slaap.  

Slaappakketten voor baby's en kinderen tot 5 jaarLees hieronder alles over het aanbod en het proces. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of boek een gratis kennismakingsgesprek en ik help je graag verder.

Ben je klaar voor een duidelijk stap-voor-stap slaapplan waarbij je kindje de vaardigheden leert om de nacht door te slapen?

Wil je geen coaching of ontvang je liever advies op maat om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan?

Dan kan een telefonisch consult jouw oplossing zijn! Ik beantwoord tijdens dit consult al je vragen én geef advies hoe je direct aan de slag kan om je kind beter te laten (door)slapen. 

Is er één specifiek slaapprobleem (zoals transitie naar minder slaapjes, telkens uit bed komen of te vroeg ontwaken)? Dan is een basisconsult zonder slaapplan voldoende. 

Zijn er meerdere slaapuitdagingen of wil je het gemak van een persoonlijk stap-voor-stap slaapplan, waarmee je zelf vol vertrouwen aan de slag kan?
Kies dan voor een consult mét slaapplan. Dit plan voorziet je van duidelijke en makkelijk te volgen stappen om je kind een gezond slaappatroon aan te leren. Je kan er meteen mee aan de slag!

Consult of Coachingstraject?

4 maanden t/m 5 jaar

Aanbod

Consult

Consult met slaapplan

Slaapcoachings-
traject

Online intake formulier

15 minuten telefonische kennismaking

15 minuten telefonische kennismaking

Online intake formulier

Twee weken intensieve coaching om vol vertrouwen een gezond slaappatroon aan te leren

50 minuten videoconsult 

75 minuten videoconsult

Online intake formulier

Geschikt voor één specifieke slaapuitdaging (vroege vogel, transities, niet in bed willen blijven etc)

Geschikt voor meerdere slaapuitdagingen, waarbij alle facetten voor een gezond slaappatroon aan bod komen 

75 minuten videoconsult

Exclusief slaapplan 

Dagelijks feedback via het online slaaplog (ma-za)

Dagelijks WhatsApp support (ma-za), om je slaapdoelen zo efficiënt mogelijk te bereiken

Telefonische eindevaluatie met advies voor de toekomst 

Dagelijks WhatsApp support om je slaapdoelen zo efficiënt mogelijk te bereiken (ma-za)

Inclusief slaapplan op maat - een plan van aanpak om vol vertrouwen je kind weer te laten (door)slapen 

Ik geef antwoord op al je slaapvragen. 

Tips & tricks om het slaapgedrag van je kindje te verbeteren 

Inclusief slaapplan op maat, passend bij jullie gezin en doelen

Tips & tricks om het slaapgedrag van je kindje te verbeteren  

€225,-

 €115,-

€485,-

prijzen zijn inclusief btw | meerdere kinderen in je gezin tegelijk coachen: €150,- per extra kind | meerprijs bij tweelingen: €100,- | extra diensten of intake aan huis op verzoek tegen meerprijs.

BOEK NU
BOEK NU
BOEK NU

Aanbod

4 maanden t/m 5 jaar

Ben je een terugkerende klant en krijgt je kindje na afloop van onze samenwerking te maken met nieuwe slaapuitdagingen? Een online herhaalconsult van 30 minuten helpt je zo weer op weg!

Prijs herhaalconsult €50,-
Behoefte aan een slaapplan of nieuw traject erbij? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Herhaalconsult

Werkwijze
slaapcoachingstraject

Gaat je voorkeur uit naar een coachingstraject van twee weken met mijn support? Klik op de 'boek nu' link en je wordt doorverwezen om een afspraak in te plannen voor een telefonische kennismaking van 15 minuten. 

Heb je een goed gevoel bij onze kennismaking ? Dan gaan we aan de slag! Kijk voor de startdatum goed naar je agenda en selecteer een periode van twee weken waar je de focus kan hebben en er geen zaken op de planning staan als een weekendje weg, bezoek aan consultatiebureau etc. Het beste moment om met een slaaptraject aan de slag te gaan is wanneer je kindje gedurende twee weken in zijn of haar vertrouwde omgeving is. 

Hierna ontvang je een uitgebreid intakeformulier via e-mail. Hiermee krijg ik inzicht in de slaapsituatie, zoals de slaapgeschiedenis, de dagelijkse routine en de persoonlijkheid van je kind. Net als je opvoedstijl, uitdagingen en slaapdoelen. Dit formulier dien je uiterlijk 2 dagen voor onze telefonisch consult weer terug te mailen.

Om maximaal succes te bereiken is het belangrijk dat iedereen die betrokken is bij de zorg voor je kind aan boord is om met jullie slaapdoelen aan de slag te gaan - je partner, je oppas of wie dan ook met regelmaat voor je kindje zorgt. Op deze manier kunnen we sneller resultaat bereiken. 
Goed te weten dat het kinderdagverblijf geen obstakel vormt voor slaaptraining en de leidsters de gekozen methode niet uit hoeven te voeren. Het helpt wel als de leidsters enigszins rekening kunnen houden met de tijden voor slaapjes overdag.

Een grote stap is hiermee al gezet en jullie zijn dichterbij lange nachten vol slaap!

We gaan dieper in op de slaapsituatie van je kind. We bespreken hoe om te gaan met bedtijd, ontwaken tijdens de nacht en slaapjes overdag. Ik vertel je meer over een gezond slaappatroon en we gaan na of de slaapkamer optimaal bijdraagt aan een goede nachtrust. We kiezen een plan van aanpak dat bij je gezin past.

Stel me alle vragen die je hebt! Voor het behalen van succes is het belangrijk dat je zelfverzekerd van start gaat en je goed voelt bij de aanpak. 

Binnen 48 uur stuur ik je het persoonlijke, stap-voor-stap slaapplan toe en je krijgt toegang tot de persoonlijke slaaplog van je kind. 

Als ik tijdens onze intake aanbevelingen heb gedaan voor veranderingen aan de slaapkamer van je kind, dan is dit een juist moment om aanpassingen te doen.

Aan de slag! Zodra je van start gaat met het slaapplan, vul je dagelijks het online slaaplog in. Ik houd het log in de gaten en ik geef adviezen en stuur tussentijds bij. We hebben daarnaast  dagelijks contact via WhatsApp om ervoor te zorgen dat jullie plan succesvol wordt uitgevoerd. 


Tijdens de telefonische eindevaluatie bespreken we wat we bereikt hebben en geef ik je tips & tricks om het goede slaappatroon voort te zetten. Dit is hét moment om het slaapsucces van je kind te vieren! 


Boek een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking van 15 minuten en vind de beste oplossing voor je situatie.

boek een gratis
 kennismakingsgesprek

Niet zeker wat het beste bij je past?

Marloes en baby jip

Dit hadden we veel eerder moeten doen. Jip is uitgerust en veranderd in een super vrolijke baby. En het beste is dat we de nachten weer door kunnen slapen."  

"Een aanrader!

Hello Sleep!