boek een gratis
discovery call

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, heb je vragen over mijn werkwijze of twijfel je tussen de pakketten? Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. 

Gecertificeerd kinderslaapcoach en moeder van 3 uitgeruste kids. Mijn peuter geeft inmiddels zelf aan wanneer hij klaar is om te slapen, de avonden staan geheel in het teken van quality time voor mijzelf en mijn man, en de ochtend begint voor ons ontspannen en uitgeslapen met cappuccino's en vrolijke kinderstemmen. 

Klinkt dat nog als een onbereikbare droom? Dat was het een paar jaar geleden ook voor mij. Slapen was vanzelfsprekend, tot mijn eerste zoon werd geboren en we in een rollercoaster terecht kwamen van chronisch slaaptekort en oververmoeidheid. 

Gebroken nachten hebben grote impact op iedereen in je gezin. Concentratieproblemen op werk, het effect op je relatie, geen puf om vrienden te zien, niet optimaal kunnen genieten, tijdens de eerste 15 minuten van je Netflix-serie in slaap vallen. Herken je het? Het goede nieuws is: je hoeft geen vermoeide ouder te zijn en je kind kan op elk moment terugkomen in een gezond slaapritme.

Die lange, slapeloze nachten vormen de basis van waaruit mijn liefde voor goede, gezonde slaap is gegroeid en vanuit waar ik ook jou kan helpen. Met een achtergrond als verpleegkundige en een opleiding aan the Family Sleep Institute behandel ik slaapproblemen vanuit een evidence-based invalshoek en holistische visie. Ik werk met meerdere effectieve methodes en samen kiezen we dé benadering die past bij je slaapdoelen en opvoedstijl.

De weg naar slaap biedt meerdere mogelijkheden en voor ieder gezin is er een aanpak die beter aansluit, ieder kind is immers uniek. Ik help je graag met een duidelijk en op-maat-gemaakt plan, ben je cheerleader tijdens de zware momenten, zorg ervoor dat je je slaapdoelen voor ogen houdt, en dat je uitgerust en vol vertrouwen een gezond slaappatroon voortzet in de toekomst.

Nachten vol slaap voor jullie allemaal? Binnen handbereik. Uitgeruste, vrolijke baby? Check.

Ik ben Aukje.

Hi!

MELANIE EN BABY SENN

Aukje denkt mee, deelt haar kennis en kijkt wat bij ons past als gezin en maakt daar het plan op. Wil je een uitgerust kindje en zelf ook wat meer slaap, ga dan zeker met Aukje in gesprek!"

"Fijne ondersteuning gehad de afgelopen twee weken!

Hello Sleep!